Hakkımızda
Biz Kimiz
Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet ve ustalığın kapılarını 2013 yılında açtık. Restoranımız adını Çerkes mutfağının en sevilen böreklerinden biri olan Gubate’den almaktadır.
Çerkes mutfağının geleneksel lezzetlerinin yanı sıra Kayseri yöresinin eşsiz yemeklerine menümüzde yer vermekteyiz. Restoranımız da el yapımı hamur işlerinin ve doğal-katkısız ürünlerin yer aldığı özgün bir kahvaltı deneyimi de sizleri bekliyor.
Menümüzde yer alan tüm mantı, hamur işi, yemek, sos, reçel, tatlı ve turşular mutfağımızda deneyimli ustalarımız tarafından yapılmaktadır. Kaymak, peynir, tereyağı, bal, zeytin, zeytin yağı gibi doğal ürünleri ise ilk kaynağından, üreticiden alarak sizlere ulaştırmaktayız.
Menümüzde sıklıkla karşılaşacağınız patatesi kendi tarlamızda, doğal yollarla yetiştirmekteyiz. Reçel çeşitlerimizde meyve ve şeker dışında hiçbir şey kullanmıyoruz.
Reçellik meyve ve turşuluklar civar köylerimizden mevsiminde alınmakta ve doğal yollarla ürün haline getirilmektedir.
Geleneksel ve yöresel lezzetlerimizle birlikte, kültürümüzü de siz değerli konuklarımıza tanıtma gayretindeyiz.